In Brugge zijn ze vroeg met hun aankondiging voor Student Welcome
Volledig scherm
In Brugge zijn ze vroeg met hun aankondiging voor Student Welcome © RV

Vakantie is nog niet voorbij of daar is het programma van Student Welcome al

BruggeDe grote vakantie - of straks de tweede zit - is nog volop bezig, maar het programma voor de Student Welcome op donderdag 29 september raakt wel al ingevuld. Onder meer Jebroer en Jamie Lee Six staan op de affiche.

 1. Deze 5 Kookeet-chefs laten je al even watertanden: “Meer kwaliteit én meer contact met ons, op een geweldige locatie”
  PREMIUM

  Deze 5 Kookeet-chefs laten je al even watertan­den: “Meer kwaliteit én meer contact met ons, op een geweldige locatie”

  Het ideale excuus voor een dagje Brugge: Kookeet, de hoogmis voor foodies, is dit weekend én maandag aan z'n tiende editie toe. Vergelijk het culinaire evenement niet langer met het festival van weleer aan de balkonrotonde: slechts 5.000 mensen per dag worden toegelaten in het indrukwekkende domein van het Grootseminarie. Liefst 32 chefs palmen het terrein in, 5 onder hen maken u alvast wegwijs. “Zelfs de gevestigde waarden zullen hun ogen opentrekken.”
 2. Groen Brugge vraagt aandacht voor veiligheidsgevoel bij keuze van straten als openbare verlichting gedoofd zou worden
  Brugge

  Groen Brugge vraagt aandacht voor veilig­heids­ge­voel bij keuze van straten als openbare verlich­ting gedoofd zou worden

  Groen Brugge raadsleden Raf Reuse en Karin Robert stonden vrijdagavond met een kaarsje in de hand langs de Maalsesteenweg ter hoogte van de Vijversdreef. Met deze symbolische actie vragen ze aandacht voor het veiligheidsgevoel van meisjes en vrouwen op het openbaar domein. “Als de stad zou beslissen om de openbare verlichting in de randgemeenten te doven in ket kader van de energiecrisis, dan hoop ik dat er nagedacht wordt over de keuze van de straten.”
 1. Benoit Verlinde en Anton Dupan kampioen in de Clio Trophy 2022

  Benoit Verlinde en Anton Dupan kampioen in de Clio Trophy 2022

  Met de East Belgian Rally in Sankt-Vith, werd zaterdag de voorlaatste manche van de Clio Trophy Belgium verreden. In de achtste wedstrijd van het Belgisch kampioenschap, werkten de deelnemers drie lussen van vier prachtige klassementsproeven af, volgens veel rallyrijders de mooiste proeven van het land. Op de snelle, natuurlijke proeven was Benoit Verlinde de snelste, al was het bijzonder nipt. Samen met zijn copiloot Anton Dupan, stelde de 24-jarige piloot uit Ardooie ook de titel in de Clio Trophy 2022 veilig.