Gaëlle De Groote bij een van de badjes waar de baby’s, zoals ons dochtertje, een sessie hydrotherapie kunnen meemaken.
Volledig scherm
Gaëlle De Groote bij een van de badjes waar de baby’s, zoals ons dochtertje, een sessie hydrotherapie kunnen meemaken. © Mathias Mariën

UITGETEST. Met dochterlief naar Baby Wellness Brugge, een zaak die na twee jaar al fors uitbreidt: “We willen ouders én hun kindje een unieke ervaring aanbieden”

BruggeOp zoek naar een ontspannen activiteit met je baby? Dan ben je bij Gaëlle De Groote (30) aan het juiste adres. Twee jaar nadat ze Baby Wellness Brugge opende - toen de eerste in de ruime regio - breidt de zaak uit in een nieuw pand. “Verhuizen was noodzakelijk. In dit pand hebben we véél meer mogelijkheden." Wij lieten dochterlief de proef op de som nemen en in de waterbadjes voor hydrotherapie drijven. “Zo’n sessie biedt tal van voordelen voor het kind”, vertelt de gastvrouw.

  1. Dubbel zoveel boetes door gsm-gebruik op de fiets in West-Vlaanderen
    West-Vlaanderen

    Dubbel zoveel boetes door gsm-ge­bruik op de fiets in West-Vlaanderen

    Het aantal inbreuken tegen gsm-gebruik op de fiets, is in West-Vlaanderen meer dan verdubbeld ten opzichte van vier jaar geleden. Dat blijkt uit cijfers die Annick Lambrecht, Vlaams parlementslid voor Vooruit, opvroeg. Die stijging is sterker dan in de rest van Vlaanderen. Maar gsm-gebruik in het verkeer is verboden, ook op de fiets. Afleiding is dan ook een van de belangrijkste oorzaken van verkeersongevallen.