Lore Snijkers en Maxim Bille wijken noodgedwongen even uit naar een pop-up versie van Miss Marie in Brugge die vandaag opent.
Volledig scherm
PREMIUM
Lore Snijkers en Maxim Bille wijken noodgedwongen even uit naar een pop-up versie van Miss Marie in Brugge die vandaag opent. © Benny Proot

Uitbreidingsperikelen doen modezaak Miss Marie tijdelijk uitwijken naar Brugge: “We hopen ten laatste in april te heropenen in Roeselare”

Roeselare/BruggeLore Snijkers en Maxim Bille (beiden 25) hadden 2022 feestelijk willen aftrappen met de heropening van hun drastisch uitgebreide kledingzaak Miss Marie. Maar bij de verbouwingen aan het pand langs de Roeselaarse Delaerestraat botste het koppel op een stevige tegenslag waardoor de heropening opschuift richting voorjaar. Om hun aangekochte collecties toch aan de man te brengen, en opnieuw fysiek contact te hebben met hun klanten, openen Lore en Maxim vandaag een pop-up in het Brugse stadscentrum.

 1. REPORTAGE. Wielertoeristen uit alle windstreken rijden hun Ronde: “We doen het voor de aanmoedigingen langs het parcours. En voor jullie heerlijke bier na afloop”
  PREMIUM

  REPORTAGE. Wielertoe­ris­ten uit alle windstre­ken rijden hun Ronde: “We doen het voor de aanmoedi­gin­gen langs het parcours. En voor jullie heerlijke bier na afloop”

  Voor geen geld ter wereld wilden ze deze klassieker missen, de ongeveer 10.000 buitenlanders -op een totaal van 15.000- aan de start van de Ronde van Vlaanderen voor wielertoeristen. Wind en regen trotseerden ze om aan de start in Brugge te verschijnen van het 242 kilometer lange traject. Paulo uit Italië, Matthias uit Duitsland, Matthew uit Wales, Patrice uit Frankrijk en Jauke uit Nederland. Wat maakt deze koers voor hen zo speciaal? En welke prof tippen ze voor de zege?
  Brugge
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.