Zaakvoerder Alex Vanfleteren. Een eerste schatting leert dat de schade in de duizenden euro’s loopt.
Volledig scherm
Zaakvoerder Alex Vanfleteren. Een eerste schatting leert dat de schade in de duizenden euro’s loopt. © Benny Proot

Uitbaters chocoladewinkel meten schade op na verwoestende brand: “Onze volledige voorraad is verloren, en net nu met sinterklaas”

“Wanneer we kunnen heropenen, is moeilijk te zeggen. Maar we laten onze klanten niet in de steek.” Dat zeggen de uitbaters van de Brugse chocoladewinkel Alexamer in de Rijselstraat. In een appartement boven de zaak brak donderdagavond een zware brand uit. De flat is onbewoonbaar en ook de winkel liep schade op. Alle producten zijn verloren. Een branddeskundige moet de oorzaak van het vuur achterhalen. 

1 reactie

 • Bercobar Van Bovelde

  3 jaar geleden
  Al die chocolade gesmolten...zonde !!!
 1. Eén groot AZ Brugge? Plots is het water diep: “We deden al toegevingen, maar niet ten koste van alles”
  PREMIUM
  Brugge

  Eén groot AZ Brugge? Plots is het water diep: “We deden al toegevin­gen, maar niet ten koste van alles”

  “Er wordt veel onzin over verteld, maar wij dromen wel degelijk nog altijd van één groot Brugs ziekenhuis.” Aan het woord zijn Pablo Annys en Hans Rigauts, respectievelijk voorzitter en algemeen directeur van AZ Sint-Jan. Het grootste Brugse ziekenhuis wil samensmelten met het kleinere broertje, AZ Sint-Lucas. Maar dat blijkt niet zo simpel als het lijkt. “Het is vreemd dat wij alles in de krant moeten lezen", zegt Frank Lippens van Sint-Lucas.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.