De wijk Bremlaan wordt aangepakt.
Volledig scherm
De wijk Bremlaan wordt aangepakt. © Benny Proot

Twee jaar werken gepland in wijk Bremlaan

De wijk rond de Bremlaan en de Nieuwe Sint-Annadreef in Sint-Andries krijgt een heraanleg.

 1. West-Vlaams gouverneur na overleg met Vlaamse regering: “Draagvlak voor doortastende maatregelen is groot”
  West-Vlaanderen

  West-Vlaams gouverneur na overleg met Vlaamse regering: “Draagvlak voor doortasten­de maatrege­len is groot”

  Vanavond kondigt de Vlaamse regering nieuwe coronamaatregelen aan voor Vlaanderen. De gouverneurs legden vanmorgen hun voorstellen, die ze maandag bespraken met de burgemeesters, voor aan de Vlaamse regering. Welke voorstellen wel of niet weerhouden worden is nog niet duidelijk, maar volgens West-Vlaams gouverneur Carl Decaluwé (CD&V) is het draagvlak voor doortastende maatregelen groot.
 2. Brugse schooldirecteurs over besmettingen, afstandsonderwijs en sancties voor leerlingen: “We zitten op ons tandvlees”
  PREMIUM
  Brugge

  Brugse schooldi­rec­teurs over besmettin­gen, afstandson­der­wijs en sancties voor leerlingen: “We zitten op ons tandvlees”

  Ze hebben er nog maar eens razend drukke dagen opzitten, de directeurs in het secundair onderwijs. “We willen absoluut de scholen openhouden”, is de overheid duidelijk. Is voltijds onderwijs wel mogelijk in een school met duizend of meer leerlingen? Hoe los je dat op de speelplaats op, met de mondmaskerplicht? En hoe zien zij de toekomst? We laten vijf directeurs in Brugge aan het woord. “Wie zijn mondmasker weigert te dragen, riskeert een sanctie. En ja, dat is al gebeurd”, zegt een van hen.
 1. Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk

 2. 11 iconische rollen van Sean Connery
  Play
  film

  11 iconische rollen van Sean Connery