De Brugse PCB.
Volledig scherm
De Brugse PCB. © BELGA

Twee gedetineerden veroordeeld wegens drugs in Brugse gevangenis

0 reacties

 1. Leendert fietst 1000 kilometer om kinderziekenhuis te bedanken voor goeie zorgen: “Ons Minne (1) lag twee weken aan de beademing”
  PREMIUM
  Anzegem/Waregem/Brugge/Tielt/Oudenaarde

  Leendert fietst 1000 kilometer om kinderzie­ken­huis te bedanken voor goeie zorgen: “Ons Minne (1) lag twee weken aan de beademing”

  Zes West-Vlaamse vrienden zijn samen vanuit Oudenaarde naar de top van de Mont Ventoux gefietst om geld in te zamelen voor het Kinderziekenhuis van het UZ in Gent. Het dochtertje van initiatiefnemer Leendert Van Hulle belandde er anderhalf jaar geleden met een zware longinfectie, en de papa wil het ziekenhuis op die manier bedanken. “Het is een tijd lang kantje boord geweest.”
 2. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. 106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis
  Play

  106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis

 2. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek