Onder meer in Deerlijk is buiten trouwen mogelijk
Volledig scherm
Onder meer in Deerlijk is buiten trouwen mogelijk © Croes

Trouwen in openlucht in Brugge? Niet zo simpel als het lijkt

BruggeDe vraag om ook in Brugge trouwen in openlucht mogelijk te maken, klinkt steeds luider. Maar dat blijkt niet zo simpel als het lijkt.

 1. Weduwnaar (76) die voor 25.000 euro werd opgelicht, krijgt geld terug, bende veroordeeld tot 30 maanden cel: “Ik was volledig van de kaart”
  PREMIUM

  Weduwnaar (76) die voor 25.000 euro werd opgelicht, krijgt geld terug, bende veroor­deeld tot 30 maanden cel: “Ik was volledig van de kaart”

  Twee jaar geleden werd een 76-jarige man uit Deerlijk op schandelijke wijze opgelicht door criminelen. De West-Vlaming verloor in de voorbije jaren zijn vrouw, zoon en twee kleindochters aan de ziekte van Huntington en net van die tragische levensloop maakten de daders misbruik. “Ze namen mijn laptop en bankkaart mee en plots was er 25.000 euro weg”, getuigt hij. De oplichters werden woensdag veroordeeld. En niet alleen voor het bestelen van de zeventiger.
  Brugge
 2. Gedemotiveerd, veel verlof en altijd 9-to-5? Zes clichés over ambtenaren onder de loep genomen
  Jobat

  Gedemoti­veerd, veel verlof en altijd 9-to-5? Zes clichés over ambtenaren onder de loep genomen

  Volgens de recentste cijfers van het Salariskompas van Jobat.be is werken voor de overheid geen slecht idee. Onze overheid staat immers op de vijfde plaats in de rankschikking van de best betalende sectoren én de sectoren waar de medewerkers het gelukkigst zijn in hun professionele leven. Ambtenaren kampen echter wel met heel wat hardnekkige vooroordelen. Kloppen die? Kara Roggeman van de FOD Beleid & Ondersteuning (BOSA) geeft haar mening over zes hardnekkige clichés die circuleren over werken bij de overheid.