De transmigranten verschuilden zich afgelopen weekend op een vol containerschip in de haven van Zeebrugge. (illustratiebeeld)
Volledig scherm
De transmigranten verschuilden zich afgelopen weekend op een vol containerschip in de haven van Zeebrugge. (illustratiebeeld) © Benny Proot

Transmigrant die zich dit weekend verschuilde op teruggestuurd containerschip riskeert 6 maanden cel voor eerdere betrapping

ZeebruggeEen van de transmigranten die afgelopen weekend in de boeien werd geslagen op een teruggestuurd containerschip uit het Verenigd Koninkrijk, is woensdag voor de rechter moeten verschijnen voor een eerdere betrapping in de haven van Zeebrugge. Het parket vorderde zes maanden cel.

  1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
    TV

    ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

    Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.