MUG-heli
Volledig scherm
MUG-heli © Jelle Houwen

Toekomst MUG-heli oogt weer rooskleuriger: bouwbedrijf investeert jaarlijks 75.000 euro

De toekomst van de Brugse MUG-heli is opnieuw een stukje veiliger. Bouwgroep Artes uit Zeebrugge besloot het sponsorcontract met drie jaar te verlengen en investeert zo 225.000 euro in de veiligheid van West-Vlaanderen. 

8 reacties

 • Bert D'Hondt

  2 jaar geleden
  Hoe doen ze dan in Nederland, Duitsland, Oostenrijk? Daar zijn per land meerdere medische helikopters in gebruik. Denk niet dat dat via sponsoring / crowdfunding gebeurd, maar vanuit de overheid.
 • maurice snelders

  2 jaar geleden
  De Croo gaat véél liever in Zuid-Afrika ons geld uitstrooien vanaf een groot podium.
 • staf bal

  2 jaar geleden
  zeer mooi gebaar
 • SABINE TAVERNIER

  2 jaar geleden
  Vind het erg dat MUG-heli in de lucht moet gehouden worden door privé sponsoring, en dat dit niet betaalt wordt door de overheid!! Ze mogen hun subsidies aan allerlei projecten al hun giften aan het buitenland en... hun eigen loon van mij wel eens grondig herzien hoor, dan zullen er meer dan genoeg centen over zijn om deze heli in de lucht te houden!!!
 • serge vansteenkiste

  2 jaar geleden
  Erwin de provincie West-Vlaanderen steunt maar mag niet meet geven dan ze nu al doen ze worden op de vingers getikt, de Heli-mug doet ook een groot stuk van Oost-Vlaanderen en deze vertikken het om maar een € te geven, blijkbaar is een mensenleven niets waard ze geven liever geld aan alles en nog wat maar voor iets zinnigs die ons eigen aanbeland is er geen
 1. Man wil dak herstellen maar dat loopt helemaal anders dan gepland
  Play

  Man wil dak herstellen maar dat loopt helemaal anders dan gepland

 2. Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan
  Play

  Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan