De feiten speelden zich af op 't Zand in Brugge.
Volledig scherm
De feiten speelden zich af op 't Zand in Brugge. © Benny Proot

Tien maanden cel voor dief die vrouw 1.330 euro afhandig maakt op Brugse rommelmarkt

BruggeEen 55-jarige Roemeen heeft in de Brugse rechtbank 10 maanden cel gekregen voor diefstal. Ioan S. stal op een Brugse rommelmarkt liefst 1.330 euro cash geld van een vrouw. Die laatste kon hem echter overmeesteren.

 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 2. Standhouders en bezoekers waren al niet enthousiast, nu denkt ook stad Brugge aan verkoop van zwarte kerstcontainers: “We laten dit onderzoeken”
  PREMIUM
  Brugge

  Standhou­ders en bezoekers waren al niet enthousi­ast, nu denkt ook stad Brugge aan verkoop van zwarte kerstcon­tai­ners: “We laten dit onderzoe­ken”

  Brugge blijft allicht toch niet halsstarrig vasthouden aan de 100 zwarte kerstcontainers, die sinds twee jaar op de kerstmarkten staan. De stad onderzoekt een verkoop van die fel gecontesteerde units. Bij een rondvraag van deze krant bleek 9 op de 10 standhouders voorstander van houten chalets en ook de Bruggeling is geen fan van de containers.