Koen Van Daele en zijn Mechelse herder Clara.
Volledig scherm
Koen Van Daele en zijn Mechelse herder Clara. © Timmy Van Assche

Therapeut onderzoekt bijtgedrag honden

OOSTENDE/BRUGGEIn de nasleep van enkele bijtincidenten met honden start Koen Van Daele (55) van het Blauwe Kruis een onderzoek naar de oorzaak van dat bijtgedrag.

 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Bruggeling (34) opgepakt in Mexico, familie blijft met veel vragen achter: “Wat is er met Davy gebeurd? En waren het wel echte agenten?”
  PREMIUM

  Bruggeling (34) opgepakt in Mexico, familie blijft met veel vragen achter: “Wat is er met Davy gebeurd? En waren het wel echte agenten?”

  Waar is Davy? Dat vraagt Nicky Vanderhaeghen uit Brugge zich af. De vrouw vertrok tien dagen geleden met haar broer op reis naar Mexico, maar keerde zaterdag zónder hem huiswaarts. Hij mocht het vliegtuig niet op, besloot op hotel te gaan, maar werd daarna opgepakt door de politie. De familie weet dat enkel door een vluchtig telefoontje. “Maar hij heeft niets gedaan. Hoe gaat het met hem? Is hij wel veilig? We weten het niet. Hij is onbereikbaar”, zucht Nicky.
  Brugge