Met kleine oogjes en symbolisch aan het standbeeld van Breydel en De Coninck, geniet Stefaan Sintobin van de verkiezingsoverwinning.
Volledig scherm
Met kleine oogjes en symbolisch aan het standbeeld van Breydel en De Coninck, geniet Stefaan Sintobin van de verkiezingsoverwinning. © Benny Proot

“Thema’s van Vlaams Belang leven ook op het platteland”: op pad met Stefaan Sintobin (59) ‘the day after’

Met kleine oogjes, maar met een glimlach van oor tot oor geniet Stefaan Sintobin, West-Vlaams lijsttrekker voor het Vlaams parlement, van de eclatante overwinning van Vlaams Belang. Dat de partij ook in onze provincie en zelfs in plattelandsgemeenten zo'n voet aan grond krijgt, verbaast Sintobin niet. “Niet alleen van de illegalenproblematiek, maar van ook de pensioenen en de ouderenzorg ligt de Vlaming wakker.”

 1. Kleuterleidster riskeert celstraf voor vuistslagen aan haar 6-jarig stiefzoontje: “Ze leed zwaar onder de vechtscheiding van haar partner”
  PREMIUM
  Brugge

  Kleuter­leid­ster riskeert celstraf voor vuistsla­gen aan haar 6-jarig stiefzoon­tje: “Ze leed zwaar onder de vechtschei­ding van haar partner”

  Een 36-jarige vrouw uit Brugge hangt een voorwaardelijke celstraf van 8 maanden boven het hoofd voor vuistslagen aan haar 6-jarige stiefzoon. S.D., die een diploma van kleuterleidster heeft, leed naar eigen zeggen zwaar onder de vechtscheiding van haar nieuwe partner. “Ik heb die jongen nu al 4 jaar niet meer gezien en dat doet pijn”, snikte ze in de rechtszaal.
 1. Simon (48) krijgt elke dag bezoek van deze vos en haar jongen
  Play

  Simon (48) krijgt elke dag bezoek van deze vos en haar jongen

 2. "Gelieve de microfoon uit te schakelen": digitale persconferentie loopt niet helemaal zoals gehoopt
  Play

  "Gelieve de microfoon uit te schakelen": digitale persconfe­ren­tie loopt niet helemaal zoals gehoopt