Nadine W. verscheen al talloze keren voor de rechtbank.
Volledig scherm
Nadine W. verscheen al talloze keren voor de rechtbank. © Hans Verbeke

Tafelschuimster wéér voor de rechter: “Het Openbaar Ministerie is verkeerd bezig”

De beruchte tafelschuimster Nadine W. moest zich donderdagochtend opnieuw verantwoorden in de rechtbank van Brugge. Deze keer omdat ze in een Chinees restaurant in Knokke tafelde en achteraf weigerde te betalen.

 1. Als we aan de Vismarkt een trein horen passeren... Brugge Die Stille, nachtelijke impressies van een fotograaf
  PREMIUM

  Als we aan de Vismarkt een trein horen passeren... Brugge Die Stille, nachtelij­ke impressies van een fotograaf

  Elke zichzelf respecterende Bruggeling stond ooit voor zijn lens. Geen plekje in de Breydelstad is hem onbekend. In de meer dan 20 jaar dat Benny Proot voor Het Laatste Nieuws als stadsfotograaf actief is, is hij een stukje van de stad geworden. En Brugge zit ‘in zen erte’. Met een speciale toelating trok hij ’s nachts zijn stad in. Alleen op de Rozenhoedkaai, de eenzaamheid van Markt en Burg trotserend, door verlaten Steenstraten en steegjes. Zijn stad, met een nachtklok. Onwezenlijk. Een beetje tekst. En heel veel ‘schone prenten’.
 1. William De Bondt (53) krijgt 25 jaar cel voor moord op Isabelle Deschodt (39)
  PREMIUM

  William De Bondt (53) krijgt 25 jaar cel voor moord op Isabelle Deschodt (39)

  De volksjury op het Brugse assisenhof heeft William De Bondt (59) vrijdagavond schuldig bevonden aan moord met voorbedachte rade op zijn partner Isabelle Deschodt (39), op 18 juli 2017. De man schoot de vrouw moedwillig in de hartstreek met het oogmerk om haar te doden, luidde het oordeel. De jury motiveerde het oordeel grondig en zag geen enkele reden om aan te nemen dat het vuurwapen per ongeluk af ging. Hij werd tot 25 jaar gevangenisstraf veroordeeld.
 2. 50 Clubfans met Bengaals vuur wuiven spelersbus uit: politie massaal ter plaatse, blauw-zwart veroordeelt samenscholing
  Westkapelle/Brugge

  50 Clubfans met Bengaals vuur wuiven spelersbus uit: politie massaal ter plaatse, blauw-zwart veroor­deelt samenscho­ling

  Minstens een vijftigtal supporters van Club Brugge heeft woensdagavond oproer in de onmiddellijke omgeving van het Belfius Base Camp, het trainingscomplex in Westkapelle. Ze kwamen hun ploeg uitwuiven toen die met de bus vertrok naar Jan Breydel voor de Champions League-match tegen Lazio Roma en hadden vuurwerk bij zich. De politie kwam massaal ter plaatse. Club Brugge veroordeelt de samenscholing. “Dit kan absoluut niet.”
 1. Vissers gieren het uit wanneer hun geredde aap blijkt te kunnen waterskiën
  Play

  Vissers gieren het uit wanneer hun geredde aap blijkt te kunnen waterskiën

 2. #zorgvoorlicht Zo zorgt Vlaanderen voor licht in donkere dagen
  Play

  #zorgvoor­licht Zo zorgt Vlaanderen voor licht in donkere dagen