Steven Van Geel werd medeplichtig verklaard.
Volledig scherm
Steven Van Geel werd medeplichtig verklaard. © Gianni Barbieux

Suleyman Betelguiriev krijgt 30 jaar voor doodslag op Mikey Peeters (19), Steven Van Geel krijgt als medeplichtige 8 jaar

De volksjury heeft Suleyman Betelguiriev (25) veroordeeld tot 30 jaar opsluiting voor doodslag op Mikey Peeters (19). In de nacht van 29 op 30 mei 2014 werd de jongeman op de Brugse Markt met zes messteken om het leven gebracht. Steven Van Geel kreeg als medeplichtige 8 jaar.

32 reacties

 • Sandra Berghman

  2 jaar geleden
  Doodslag...stop met die politiek correcte onzin, dit was koelbloedige moord als we de vorige verslaggeving op waarde mogen schatten. Dus 2 discussiepunten ipv 1.
 • Roy Coocks

  2 jaar geleden
  Hoeveel is in dit land vol wereldvreemde rechters een mensenleven nog waard??? De rechter was weer eens "ferm" omdat de voornaamste beklaagde niet aanwezig was. Anders had hij hoogstens 8 tot 10 jaar gekregen. En walgelijk wat die advocaten altijd uit hun nek moeten slaan om zo'n crapuul te verdedigen.
 • gustaaf carpels

  2 jaar geleden
  Bangelijk he hij vermoord mee iemands zoon en als straf mag hij in de gevangenis een zoon verwekken zodat hij dat als verzachtende omstandigheid kan gebruiken. Een gevangene die zich in de gevangenis mag voortplanten terwijl hij er niet kan voor zorgen zou toch verboden moeten worden Wie draait daarvoor op wij de maatschappij wij mogen ervoor betalen
 • chris Ceulemans

  2 jaar geleden
  18 jaar en géén dag minder! Het wordt ook tijd dat we die mistige zone rond straffeloosheid opklaren. Dat ligt ook aan de basis waarom publiek niet meer in het systeem geloven!
 • ivo simons

  2 jaar geleden
  Na het lezen van sommige "laag-bij-de-grond-se" uitspraken van bepaalde advocaten begin ik mij af te vragen waar die hun diploma gehaald hebben? Hopelijk niet aan één onzer universiteiten.
 1. Alex Agnew openhartig: "Mijn vader zei dat ik dom was en ik heb me dus altijd dom gevoeld"
  Play

  Alex Agnew openhartig: "Mijn vader zei dat ik dom was en ik heb me dus altijd dom gevoeld"

 2. Celine Van Ouytsel (24) had nog nooit een relatie: "Ik heb niet het gevoel dat ik iets mis"
  Play
  Missie Callcenter

  Celine Van Ouytsel (24) had nog nooit een relatie: "Ik heb niet het gevoel dat ik iets mis"