Steven Van Geel werd medeplichtig verklaard.
Volledig scherm
Steven Van Geel werd medeplichtig verklaard. © Gianni Barbieux

Suleyman Betelguiriev krijgt 30 jaar voor doodslag op Mikey Peeters (19), Steven Van Geel krijgt als medeplichtige 8 jaar

De volksjury heeft Suleyman Betelguiriev (25) veroordeeld tot 30 jaar opsluiting voor doodslag op Mikey Peeters (19). In de nacht van 29 op 30 mei 2014 werd de jongeman op de Brugse Markt met zes messteken om het leven gebracht. Steven Van Geel kreeg als medeplichtige 8 jaar.

 1. Bart Desmidt scoort met vernieuwde Bartholomeus opnieuw 18 op 20 in Gault&Millau: “En dat met een stuk minder personeel”
  PREMIUM
  Knokke-Heist

  Bart Desmidt scoort met vernieuwde Bartholo­meus opnieuw 18 op 20 in Gault&Millau: “En dat met een stuk minder personeel”

  Restaurant Bartholomeus in Knokke-Heist is enkele maanden na de heropening bekroond met 18 op 20 in de Gault&Millau-gids. De zaak kreeg bovendien de award ‘New concept of the year’. Voor chef-kok Bart Desmidt (50) een bekroning voor het harde werk in een moeilijk coronajaar. “Ik heb nooit gewerkt met als doel in een gids te staan, maar natuurlijk doet de erkenning enorm veel deugd”, zegt Desmidt, die vanaf komend weekend opnieuw start met een takeawaymenu. “Al pakken we het nu anders aan dan tijdens de eerste lockdown."
 1. Deze smartphone is een echt beest voor gamers
  Play
  games

  Deze smartphone is een echt beest voor gamers

 2. Gent zorgt voor extra licht in donkere coronatijden
  Play

  Gent zorgt voor extra licht in donkere coronatij­den