In AZ Sint-Lucas is momenteel geen bezoek toegelaten. Het verbod is intussen verlengd tot een niet nader bepaalde datum.
Volledig scherm
In AZ Sint-Lucas is momenteel geen bezoek toegelaten. Het verbod is intussen verlengd tot een niet nader bepaalde datum. © Benny Proot

“Stuur wenskaartjes naar onze patiënten, ze voelen zich eenzaam”: AZ Sint-Lucas verlengt bezoekersverbod en doet prangende oproep

BruggeHet coronavirus teistert nog altijd het AZ Sint-Lucas in Brugge, waar het bezoekersverbod alweer is verlengd, dit keer zonder uitgesproken einddatum. Het ziekenhuis roept daarom op om hartverwarmende kaartjes te sturen naar de opgenomen patiënten. “Het kan voor hen een lichtpunt zijn”, zegt dokter Dirk Bernard.

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Gefrustreerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugddienst Tessenderlo
  Play

  Gefrus­treerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugd­dienst Tessender­lo

 2. Gigantische ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica
  Play

  Giganti­sche ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica