Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © thinkstock

Stuntelige inbreker valt van ladder en moet operatie ondergaan: “Die man is een sukkelaar”

BruggeEen 44-jarige Brugse inbreker heeft zichzelf stevig in nesten gewerkt. Nico M. riskeert een jaar cel, nadat hij tijdens een inbraak van een ladder is gevallen en naar het ziekenhuis is overgebracht. De manier waarop hij zijn slag probeerde te slaan, doet de wenkbrauwen fronsen. 

  1. Politie aan zee bereidt zich voor op drukke zomervakantie en verschillende scenario’s: “Veel hangt af van het weer, maar heethoofden zullen we niet tolereren”
    PREMIUM
    Kust

    Politie aan zee bereidt zich voor op drukke zomervakan­tie en verschil­len­de scenario’s: “Veel hangt af van het weer, maar heethoof­den zullen we niet tolereren”

    Bij de politie van Oostende noemen ze het de voorbereidingen op wat wel eens de drukste zomervakantie in jaren kan worden. En ook in Knokke-Heist en Blankenberge zetten ze zich schrap. Maar hoe bereid je je als politiezone voor? Zijn strandrellen zoals twee jaar geleden te voorkomen? En wat met heethoofden die richting zee trekken om amok te maken? Gouverneur Carl Decaluwé is alvast duidelijk: “Wie voor moeilijkheden zorgt aan zee, moet opgepakt worden.”