Jolien Jonckheere en Renée De Breuck. 
Volledig scherm
Jolien Jonckheere en Renée De Breuck.  © Foto Proot

Studenten organiseren benefiet voor kookproject in townships Zuid-Afrika

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Twee ex-werknemers van Bonduelle riskeren celstraf voor diefstal van zo'n 8.000 conserven: “Jaloerse ex zorgde voor doorbraak”
  Kortemark/Koekelare/Houthulst/Brugge

  Twee ex-werknemers van Bonduelle riskeren celstraf voor diefstal van zo'n 8.000 conserven: “Jaloerse ex zorgde voor doorbraak”

  Twee ex-werknemers van groentenconservenfabrikant Bonduelle in Kortemark staan in de Brugse rechtbank terecht voor een bizarre diefstal. R.D. (42) uit Koekelare en D.D. (36) uit Houthulst zouden volgens het bedrijf palletten met in totaal 8.000 conserven gestolen hebben. Vreemd genoeg kwamen de feiten aan het licht door de ex-vriendin van R.D.