Yvan Guilini, overdag actief in de sloopwerken en in de weekends weer muzikant.
Volledig scherm
PREMIUM
Yvan Guilini, overdag actief in de sloopwerken en in de weekends weer muzikant. © carlo coppejans

Straffe comeback van Yvan Guilini (75), die ooit 100.000 singles van zijn grootste succes verkocht en in 28 landen toerde: “Van de ene op de andere dag gestopt en op een kraan gaan zitten”

BruggeVan zijn grootste succes ‘Winter Memories' gingen maar liefst 100.000 singles over de toonbank, maar 25 jaar geleden besloot Yvan Guilini (75) dat het genoeg was. Zijn carrière als componist leek voorbij, de vele optredens zaten erop en hij kroop weer meer op zijn kraan in de afbraakwerken. Maar nu is Guilini terug én hoe: hij treedt straks zelfs voor het eerst solo op in de Brugse Stadsschouwburg.

  1. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
    HLN Shop

    Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

    Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.