Stefaan Sintobin (Vlaams Belang): “Als een priester illegalen eten en een slaapplaats geeft, mag ik daar toch iets op zeggen?”

Hoewel in verschillende andere provincies steevast gekozen wordt voor jonge politici, legt Vlaams Belang alle eieren in West-Vlaanderen in het mandje van de ervaren Stefaan Sintobin uit Brugge. De doorwinterde politicus is een trouwe partijsoldaat, die zelfs verhuisde om zijn partij te dienen. “Maar ik ben gelukkig hoor, in Brugge. Het ging alleen een beetje sneller dan verwacht.”

1 reactie

 • Donald Deblaere

  2 jaar geleden
  De dorstigen laven De naakten kleden De vreemdelingen herbergen De zieken verzorgen De gevangenen bezoeken De doden begraven Zou dit niet door alle priesters moeten worden gevolgd? Woorden van Christus voor diegenen die gelovig zijn.
 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Waar kwam dat vandaan? Bliksem slaat in op klaarlichte dag
  Play

  Waar kwam dat vandaan? Bliksem slaat in op klaarlich­te dag

 2. Alles voor de wetenschap! Nederland opent testcafé waar je nu al een pintje kan drinken
  Play

  Alles voor de wetenschap! Nederland opent testcafé waar je nu al een pintje kan drinken