Stefaan Sintobin (Vlaams Belang): “Als een priester illegalen eten en een slaapplaats geeft, mag ik daar toch iets op zeggen?”

Hoewel in verschillende andere provincies steevast gekozen wordt voor jonge politici, legt Vlaams Belang alle eieren in West-Vlaanderen in het mandje van de ervaren Stefaan Sintobin uit Brugge. De doorwinterde politicus is een trouwe partijsoldaat, die zelfs verhuisde om zijn partij te dienen. “Maar ik ben gelukkig hoor, in Brugge. Het ging alleen een beetje sneller dan verwacht.”

1 reactie

 • Donald Deblaere

  2 jaar geleden
  De dorstigen laven De naakten kleden De vreemdelingen herbergen De zieken verzorgen De gevangenen bezoeken De doden begraven Zou dit niet door alle priesters moeten worden gevolgd? Woorden van Christus voor diegenen die gelovig zijn.
 1. Onderzoek op Brugse Vesten wijst uit: 661 bomen zijn ouder dan 100 jaar, 316 zelfs ouder dan 150: “En we gaan er nog bijplanten”
  Brugge

  Onderzoek op Brugse Vesten wijst uit: 661 bomen zijn ouder dan 100 jaar, 316 zelfs ouder dan 150: “En we gaan er nog bijplanten”

  De stad Brugge heeft met een team van deskundigen een beheersplan gemaakt voor de Brugse stadsvesten voor de komende 24 jaar. Honderden bomen langs de groene gordel rond Brugge zijn meer dan een eeuw oud, zo blijkt uit recent onderzoek. Het beheersplan, dat tegen december klaar moet zijn, komt met concrete maatregelen per zone. Infopanelen zullen in het voorjaar van 2022 meer duidelijkheid scheppen voor wandelaars en fietsers.
 1. “Er hangt vogelpoep aan uw trui”: Latijns-Amerikaanse pickpockets in Brugse binnenstad bestelen toeristen met list
  Brugge

  “Er hangt vogelpoep aan uw trui”: La­tijns-Amerikaan­se pickpoc­kets in Brugse binnenstad bestelen toeristen met list

  Een trio uit Latijns-Amerika hangt tussen 30 en 37 maanden cel boven het hoofd, omdat ze in 2019 en 2020 een hele reeks diefstallen pleegden in de Brugse binnenstad. Ze viseerden vooral nietsvermoedende buitenlandse toeristen. “Ze besmeurden kledij van slachtoffers met vogelpoep en waren daarna ‘zo behulpzaam’ om dat te helpen afvegen. Intussen gingen ze aan de haal met portefeuilles”, aldus het Openbaar Ministerie.