Steekpartij in Oostkamp waarbij jongen (15) omkwam mogelijk uit hand gelopen afrekening in drugsmilieu

Oostkamp/BruggeDe 15-jarige M.M. uit Brugge is vrijdagavond om het leven gekomen na een steekpartij tijdens een verjaardagsfeestje in Oostkamp. Dat bevestigt het Brugse parket. Intussen is duidelijk dat de jarige J.D. (19) het slachtoffer neerstak toen die laatste met een stroomstootwapen arriveerde op zijn feestje, samen met een of twee kompanen.

 1. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.
 2. Ook Club-supporters roeren zich nu nieuw voetbalstadion wéér langer op zich laat wachten: “Willen ze écht dat er doden vallen?”
  PREMIUM
  Brugge

  Ook Club-supporters roeren zich nu nieuw voetbalsta­di­on wéér langer op zich laat wachten: “Willen ze écht dat er doden vallen?”

  Met verbijstering vernamen de supporters van Club Brugge het arrest van de Raad van Vergunningsbetwistingen, die het stadionproject van Club weer naar af stuurt. “Iedereen is met verstomming geslagen", reageert Ives Boone van Taskforce 5na12, de groep die al jaren ijvert voor een nieuw stadion. “Ons huidige stadion is rot tot op het bot.”