In het VTI van Brugge zijn ze maar wat blij met de nieuwe BMW.
Volledig scherm
In het VTI van Brugge zijn ze maar wat blij met de nieuwe BMW. © RV

Spiksplinternieuwe BMW 530e voor leerlingen van het VTI in Brugge

BruggeBMW-verdeler Cocquyt uit Brugge schenkt een spiksplinternieuwe wagen aan het VTI in Brugge. 

 1. Zeven maanden na opening is deze kerk dé place to be voor optredens in Brugge: “We hebben enkele miljoenen geïnvesteerd en ons concept slaat gigantisch aan”
  Brugge

  Zeven maanden na opening is deze kerk dé place to be voor optredens in Brugge: “We hebben enkele miljoenen geïnves­teerd en ons concept slaat gigantisch aan”

  De broers Zowie en Mon Hayen, eigenaars van Brasserie Uilenspiegel, kwamen op het lumineuze idee om de voormalige Heilige Familiekerk in het Bilkske om te toveren tot een concertzaal. Op 15 mei zwaaide OWLA zijn deuren open en de voorbije 7 maanden stonden tientallen artiesten er op het podium. Vrijdagavond liep het storm voor Helmut Lotti en Johny Logan en de agenda voor de komende maanden bulkt opnieuw van de ronkende namen.
 2. En plots dobbert een Tesla tussen de Brugse zwanen: “Geen moment getwijfeld om de bestuurster uit het water te helpen”
  Play
  Brugge

  En plots dobbert een Tesla tussen de Brugse zwanen: “Geen moment getwijfeld om de bestuur­ster uit het water te helpen”

  Neen, dat hadden ze in Brugge nog niet gezien. Donderdagmiddag vergiste een oudere dame zich van pedaal, waarna ze met haar Tesla... tussen de zwanen belandde. Een groep stadsarbeiders was vlakbij aan het werk en schoot meteen te hulp om de vrouw uit het water te halen. “Al moesten we wel eens in onze ogen wrijven, want zoiets verwacht je niet”, zeggen de mannen.