In het VTI van Brugge zijn ze maar wat blij met de nieuwe BMW.
Volledig scherm
In het VTI van Brugge zijn ze maar wat blij met de nieuwe BMW. © RV

Spiksplinternieuwe BMW 530e voor leerlingen van het VTI in Brugge

BruggeBMW-verdeler Cocquyt uit Brugge schenkt een spiksplinternieuwe wagen aan het VTI in Brugge. 

 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Van de première van Red Sandra tot een pittoresk dorp dat met vuur speelt: dit zijn onze vijf tips voor een gezellig weekend aan de kust en in Brugge
  PREMIUM
  REGIO

  Van de première van Red Sandra tot een pittoresk dorp dat met vuur speelt: dit zijn onze vijf tips voor een gezellig weekend aan de kust en in Brugge

  Het is bijna het weekend van 23 en 24 oktober en dat wil zeggen dat we opnieuw enkele tips voor jullie klaar hebben voor een ontspannende tweedaagse. Voor wie het herfstweer nu al beu is hebben we alvast goed nieuws, zij kunnen zaterdagavond terecht in Kinepolis Oostende voor de laatste FFO Night of in de Grote Post voor een avond met de ‘Kinderen van de zee’. Wie meer zin heeft om zijn avond buiten door te brengen kan zich dan weer opwarmen aan het Sint Laurentiusvuur in Bekegem.
 1. ‘Elektrisch autosalon’ op 't Zand doet twijfelaars overstag gaan: “Kan ik mijn stopcontact gebruiken of moet ik een laadpaal zetten?”
  PREMIUM
  Brugge

  ‘Elektrisch autosalon’ op 't Zand doet twijfe­laars overstag gaan: “Kan ik mijn stopcon­tact gebruiken of moet ik een laadpaal zetten?”

  Drie dagen lang is 't Zand in Brugge omgetoverd tot een openlucht autosalon voor elektrische wagens. Honderden geïnteresseerden maken er op één locatie kennis met de allernieuwste elektrische modellen van elf Brugse concessiehouders. “Anders doen mensen er vaak een paar dagen over om garages en auto’s te vergelijken, hier kan het op een zakdoek en dat inspireert duidelijk”, zegt Stijn Vansteenbrugge van RijBatterij.