De transmigrant verschanste zich op een schip in de haven van Zeebrugge.
Volledig scherm
De transmigrant verschanste zich op een schip in de haven van Zeebrugge. © Photo News

Speciale eenheden moeten illegaal uit schip halen, advocaat haalt hard uit naar politie: “Als ze niet met geweld om kunnen, moeten ze andere stiel kiezen”

ZeebruggeEen Algerijnse transmigrant riskeert 18 maanden cel, omdat hij afgelopen zomer de haven van Zeebrugge op stelten zette. A.A. verschanste zich op een schip en bedreigde volgens het parket agenten met onder meer een hakbijl. Speciale eenheden moesten hem naar het vasteland halen. Zijn advocaat wil hem echter vrijgesproken zien en haalde hard uit naar de politie.

 1. Het ongelooflijke verhaal van Dokkoon (38), de Thaise kapster en masseuse die sterrenchef werd: “Alles geleerd van oma... ze zou zo trots geweest zijn”
  PREMIUM
  Knokke-Heist

  Het ongeloof­lij­ke verhaal van Dokkoon (38), de Thaise kapster en masseuse die sterren­chef werd: “Alles geleerd van oma... ze zou zo trots geweest zijn”

  De traantjes en emoties tijdens de uitreiking van de Michelinsterren hebben opnieuw plaatsgemaakt voor de eeuwige glimlach op het gelaat van Dokkoon Kapueak (38). Alleen al het levensverhaal van de chef van Boo Raan in Knokke-Heist leest als een boek. Van een jeugd in een arm plattelandsgezin, over haar werk als kapster in Bangkok tot masseuse in Knokke. En nu: sterrenchef. “Mama heb ik maandag na de bekendmaking gebeld. Ze was blij, maar ik denk niet dat ze goed weet wat Michelinsterren precies zijn...”
 1. Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter
  Play

  Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter

 2. Vertederend: panda's dollen in de sneeuw
  Play

  Vertede­rend: panda's dollen in de sneeuw