De intussen beruchte Nadine W.
Volledig scherm
De intussen beruchte Nadine W. © JHM

‘Spaarkaart’ al overvol voor tafelschuimster: 7 jaar cel en 20.000 euro boete

De spaarkaart die de beruchte tafelschuimster Nadine W. (49) heeft bij het parket en gerecht in Brugge en Veurne, in de hoop die genoeg te kunnen vullen om ze eindelijk te kunnen arresteren, is intussen overvol geraakt.

47 reacties

 • Dick DECOCK

  2 jaar geleden
  Ze eet in elk geval gratis is het niet op restaurant dan is het in gevangenis.
 • johan fransaert

  2 jaar geleden
  je kan een kei niet het vel afstropen, m.a.w je kan haar boetes opleggen waar Google het warm van zou krijgen, wie niets heeft kun je bitter weinig afnemen.
 • Eida Lam

  2 jaar geleden
  Psychische problemen geven je niet het recht om te stelen.
 • FELIX VAN DE VEN !

  2 jaar geleden
  Ze zouden beter die rechters eens in de bak steken...7jaar voor tafelschuimen en 10voor moord!?
 • alain lammens

  2 jaar geleden
  Maar wie betaald al deze processen en advocaten ? De belastingbetaler ? Laat dat mens lopen aub ! Wie in de horeca deze vrouw nog eten serveert is blind ofwel barmhartig en moet niet komen klagen hé !
 1. UITGETEST. Met dochterlief naar Baby Wellness Brugge, een zaak die na twee jaar al fors uitbreidt: “We willen ouders én hun kindje een unieke ervaring aanbieden”
  Brugge

  UITGETEST. Met dochter­lief naar Baby Wellness Brugge, een zaak die na twee jaar al fors uitbreidt: “We willen ouders én hun kindje een unieke ervaring aanbieden”

  Op zoek naar een ontspannen activiteit met je baby? Dan ben je bij Gaëlle De Groote (30) aan het juiste adres. Twee jaar nadat ze Baby Wellness Brugge opende - toen de eerste in de ruime regio - breidt de zaak uit in een nieuw pand. “Verhuizen was noodzakelijk. In dit pand hebben we véél meer mogelijkheden." Wij lieten dochterlief de proef op de som nemen en in de waterbadjes voor hydrotherapie drijven. “Zo’n sessie biedt tal van voordelen voor het kind”, vertelt de gastvrouw.