Dries Corneillie is de sommelier van tweesterrenzaak De Jonkman in Brugge.
Volledig scherm
Dries Corneillie is de sommelier van tweesterrenzaak De Jonkman in Brugge. © An-Sofie Deldycke

Sommelier van tweesterrenzaak De Jonkman is de beste van België

BruggeDries Corneille, de sommelier van tweesterrenrestaurant De Jonkman in Brugge, is uitgeroepen tot de Beste Sommelier van België 2021. Dat heeft de Belgische Sommeliersgilde zondag bekendgemaakt.

 1. Brugge is ‘Baanbrekende Werkgever 2022': “Het klassieke beeld van een medewerker die na jaren wegkwijnt aan een bureau, strookt al lang niet meer met de werkelijkheid”
  Brugge

  Brugge is ‘Baanbre­ken­de Werkgever 2022': “Het klassieke beeld van een medewerker die na jaren wegkwijnt aan een bureau, strookt al lang niet meer met de werkelijk­heid”

  De stad Brugge mag zich een jaar lang Baanbrekende Werkgever ‘22 noemen. Dat is een initiatief van Jobat, De Lijn en Antwerp Management School met als bedoeling om medewerkers van bedrijven en overheden meer thuis te laten werken en ook flexibeler uren aan te bieden. “De coronacrisis heeft het proces versneld, maar we waren er eigenlijk al klaar voor”, zegt algemeen directeur Colin Beheydt.
 2. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.