De boekhouder werkte nog maar 4 manden voor het pretpark toen het bedrog aan het licht kwam.
Volledig scherm
De boekhouder werkte nog maar 4 manden voor het pretpark toen het bedrog aan het licht kwam. © rv

Sjoemelende boekhouder Boudewijn Seapark mag gevangenis verlaten: S.D. stal 93.000 euro in vier maanden

BruggeDe boekhouder die in vier maanden tijd 93.000 euro stal van het Boudewijn Seapark in Brugge is opnieuw vrij. De Brugse raadkamer liet hem vrijdagmorgen onder voorwaarden gaan. Zo mag hij geen rekeningen van anderen meer beheren. In de praktijk betekent dat een beroepsverbod voor de man. Ondertussen gaat het onderzoek verder.

  1. Carole (63) ondersteunt zoon Matthieu Bonne (29) tijdens wereldrecordpoging: “Hem zien beuken tegen de wind, dat is pijnlijk om te zien”
    PREMIUM

    Carole (63) onder­steunt zoon Matthieu Bonne (29) tijdens wereldre­cord­po­ging: “Hem zien beuken tegen de wind, dat is pijnlijk om te zien”

    Matthieu Bonne is bezig aan zijn vierde dag van zijn zeven dagen durende uitdaging om zoveel mogelijk kilometers bijeen te fietsen. In zijn kielzog volgt ook mama Carole Nierynck (63). Ze staat met plezier aan de zijde van haar zoon om hem te ondersteunen in een nieuwe sportieve uitputtingsslag, maar is ook — zoals dat bij mama’s wel eens gebeurd — bezorgd. “Ik zie dat hij soms gefrustreerd is door het slechte weer, maar ik geloof in hem.”
    Brugge