Sergio Herman roert binnenkort in de mosselpotten.
Volledig scherm
Sergio Herman roert binnenkort in de mosselpotten. © Photonews/VTM

Sergio Herman opent mosselrestaurant in Zeebrugge

Sergio Herman opent vanaf 1 juli een pop-up mosselrestaurant in Zeebrugge. Zo verklapte zijn collega-kok Syrco Bakker tijdens de officiële start van het mosselseizoen in Zeeuws-Vlaanderen.

27 reacties

 • gerald muylle

  2 maanden geleden
  en ik die mijn ganse leven moest horen dat de authentieke en beste mosselen ten vroegste in augustus echt de moeite waard waren...
 • François THIJS

  2 maanden geleden
  Dat is de enige keer dat ik ooit in Oud Sluis ben binnengeweest. Om mosselen bij Sergio's vader te eten. Is al vele vele jaren geleden. Ik herinner me nog dat de mosselen prima waren, maar er waren toen in Sluis andere adressen, die even goed waren. Waar is de tijd?
 • GAETAN BOURGEOS

  2 maanden geleden
  Een portie mosselen eten is voor thuis , lekkere goudbandmossel een stuk goedkoper of op restaurant en in 10 min eten op tafel .
 • roger moenssens

  2 maanden geleden
  Hoogmoed komt steeds voor de val. Niet dat het je gegund is doch denk er even over na
 • Albert Boedts

  2 maanden geleden
  erci de geeter ,dat verhaaltje van de maanden met een R is allang achterhaald ,komt van het feit dat er vroeger geen koeltransporten waren ,en de koudste maanden hebben een R , en waren dus best voor transport dat verhaaltje klopts al geen kanten meer nu ,vroeger wel ,de groetjes uit oostende