Colruyt
Volledig scherm
Colruyt © Photo News

Roemeen steelt 300 euro USB-sticks bij Colruyt: politie vindt nog voor 1.000 euro gestolen goederen in wagen

Een 48-jarige Roemeen is maandagmiddag op heterdaad betrapt bij een winkeldiefstal in de Colruyt in Assebroek. 

 1. En plots dobbert een Tesla tussen de Brugse zwanen: “Geen moment getwijfeld om de bestuurster uit het water te helpen”
  Play
  Brugge

  En plots dobbert een Tesla tussen de Brugse zwanen: “Geen moment getwijfeld om de bestuur­ster uit het water te helpen”

  Neen, dat hadden ze in Brugge nog niet gezien. Donderdagmiddag vergiste een oudere dame zich van pedaal, waarna ze met haar Tesla... tussen de zwanen belandde. Een groep stadsarbeiders was vlakbij aan het werk en schoot meteen te hulp om de vrouw uit het water te halen. “Al moesten we wel eens in onze ogen wrijven, want zoiets verwacht je niet”, zeggen de mannen.
 2. Nog geen twee weken na zware gasexplosie heropent Pol (68) zijn danscafé: “Maar voor mijn vrouw en schoonzus wacht een lange revalidatie”
  PREMIUM
  Zuienkerke

  Nog geen twee weken na zware gasexplo­sie heropent Pol (68) zijn danscafé: “Maar voor mijn vrouw en schoonzus wacht een lange revalida­tie”

  Nog geen twee weken nadat de woning van Pol De Schepper (68) en zijn echtgenote Ghiselaine (68) door een gasexplosie verwoest werd, heropent het naastgelegen danscafé De Schuure zaterdagavond de deuren. “We moeten vooruit. Stilstaan is achteruitgaan”, vertelt Pol, wiens vrouw en schoonzus nog steeds in het ziekenhuis liggen.