Alison Krauss en Robert Plant komen samen naar Brugge
Volledig scherm
Alison Krauss en Robert Plant komen samen naar Brugge © AP

Robert Plant en Ben Harper eerste namen voor Cactusfestival 2022

Het Cactusfestival, dat na twee jaar afwezigheid door corona eindelijk weer plaatsvindt op 8, 9 en 10 juli 2022, heeft de eerste namen op de affiche ingevuld. Het zijn Robert Plant & Alison Krauss, Ben Harper & The Innocent Criminals en Richard Hawley.

 1. IN BEELD. Brugge is dit weekend opnieuw in de ban van het Venetiaanse carnaval: “Mijn moeder heeft 6 maanden gewerkt aan onze 2 kostuums”
  BRUGGE

  IN BEELD. Brugge is dit weekend opnieuw in de ban van het Venetiaan­se carnaval: “Mijn moeder heeft 6 maanden gewerkt aan onze 2 kostuums”

  Dit weekend doet de Breydelstad zijn bijnaam van ‘Venetië van het Noorden’ alle eer aan. Een 60-koppig gezelschap met kleurrijke Venetiaanse kostuums flaneert er door het centrum. “Voor ons is dit een opwarming want volgende week vertrekken we voor 9 dagen naar Venetië zelf”, zegt Pieter Vandermeesch (40) uit Ardooie die samen met zijn moeder Anita Vanhille (65) voor de 5de keer present is tijdens Costumés in Brugge.
 2. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 3. Hugo Siquet kijkt vandaag met Cercle Brugge “zijn” Standard in de ogen: “Negentig minuten geen vrienden”

  Hugo Siquet kijkt vandaag met Cercle Brugge “zijn” Standard in de ogen: “Negentig minuten geen vrienden”

  Na Union en AA Gent speelt Cercle Brugge deze namiddag een derde opeenvolgende thuiswedstrijd tegen een ploeg uit de top-zes, waar het zelf net onder geklasseerd staat. De komst van Standard is vooral voor de jongste aanwinst Hugo Siquet speciaal, aangezien de van Freiburg gehuurde rechter wingback in Sclessin en de nabijgelegen Académie Louis Dreyfus “opgroeide” als voetballer. En er nog veel vrienden heeft. Maar dat telt nu even niet.