Wesley en Subhadra serveren in Boem Patat gevulde aardappels.
Volledig scherm
PREMIUM
Wesley en Subhadra serveren in Boem Patat gevulde aardappels. © Proot/De Voogt

RESTOTIP. Boem Patat in Brugge: "Gevulde aardappel zoals je hem nog nooit gegeten hebt”

BruggeAan het Astridpark in Brugge baten Wesley Despiegelaere en Subhadra Bagale sinds kort restaurant Boem Patat uit. Hun concept is simpel, maar ook even origineel: gepofte aardappelen met vullingen uit alle hoeken van Europa. De menukaart van Boem Patat maakte ons nieuwsgierig, dus gingen we de gerechten gewoon even uittesten. En het moet gezegd: teleurstellen deed het concept allerminst. Lees hier meer restotips.

 1. Burgemeester Dirk De fauw aan vooravond van WK tijdrijden: “Ideaal moment om Brugge op toeristisch vlak weer op de kaart te zetten”
  PREMIUM
  Brugge

  Burgemees­ter Dirk De fauw aan vooravond van WK tijdrijden: “Ideaal moment om Brugge op toeris­tisch vlak weer op de kaart te zetten”

  De ongemakken op vlak van mobiliteit? Die moeten we er bijnemen, want een wereldkampioenschap wielrennen voor je deur: dat maak je wellicht maar één keer in je leven mee. Dat zegt burgemeester Dirk De fauw (CD&V) aan de vooravond van het WK waarbij de profwielrenners tussen Knokke-Heist en Brugge strijden voor de wereldtitel. “Op langere termijn zal dit een fantastische return opleveren."
 2. REPORTAGE. Honderden wielerfans troepen samen voor opwarming Wout en Remco: “Alles doen voor een handtekening”
  PREMIUM
  Knokke-Heist

  REPORTAGE. Honderden wielerfans troepen samen voor opwarming Wout en Remco: “Alles doen voor een handteke­ning”

  “Remco! Remco! Een handtekening alstublieft!” Het was drummen geblazen zondagmiddag rond de camper waarin Remco Evenepoel zich voorbereidde op zijn tijdrit. Op de zeedijk van Knokke verzamelden enkele honderden fans aan de teambus in de hoop een glimp op te vangen van hun idolen. En ja hoor, verschillende kinderen hadden geluk. “Yes, hij heeft mijn pet gesigneerd!” Wij schoven mee aan bij de camper van de Belgen en troffen er zowaar de grootste fan van Wout Van Aert aan.