Zo ziet Het Reihof in Brugge er straks uit.
Volledig scherm
Zo ziet Het Reihof in Brugge er straks uit. © RV

Reihof moet meest innovatieve seniorenresidentie van Brugge worden: “Een zwembad, wellness, toprestaurant en loungebar: bewoners zullen zich hier in vijfsterrenhotel wanen”

BruggeEen zwembad met wellness, salon met bibliotheek, schoonheidssalon, loungebar en restaurant én een volledig nieuw wijkpark: de 113 nieuwe seniorenflats van Het Reihof horen wellicht tot de meest innovatieve van Vlaanderen. De wijk rond Ten Boomgaard in Sint-Michiels in Brugge ziet het gebouw sinds woensdag verrijzen. “We willen de bewoners het comfort van een vijfsterrenhotel bieden”, zegt Quince Muyldermans van exploitant Domitys.

  1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
    Jobat

    De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

    Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.