Red Rock Rally ging digitaal door in 2021.
Volledig scherm
Red Rock Rally ging digitaal door in 2021. © Johan Vanparys

Red Rock Rally brengt 1.000 euro in het laatje voor Live2020

BruggeDe organisatoren van de Red Rock Rally, op 1 mei digitaal georganiseerd, brengen 1.000 euro in het laatje voor Live2020.

 1. Tien jaar geleden leverden Stefan (58) en Lut (59) hun Michelinster vrijwillig in, nu sluiten ze ook de deuren van hun Bistrotheek: “Geen minuut met tegenzin gewerkt”
  PREMIUM
  Knokke-Heist

  Tien jaar geleden leverden Stefan (58) en Lut (59) hun Michelin­ster vrijwillig in, nu sluiten ze ook de deuren van hun Bistro­theek: “Geen minuut met tegenzin gewerkt”

  Voormalige sterrenchef Stefan Billiau (58) en zijn vrouw Lut Maenhout (59) sluiten eind deze week de deuren van Bistrotheek Billiau in de Dumortierlaan in Knokke-Heist. Tot 2013 baatten ze sterrenzaak De Oosthoek uit, waarna rugproblemen de gastvrouw bijna noodgedwongen deden stoppen. Uiteindelijk startten ze met een nieuwe, kleinschaligere zaak waar een Michelinster geen ambitie meer was. “De tranen bij de vaste klanten bewijzen dat we doorheen de jaren iets neergezet hebben”, zegt Lut, die alle vertrouwen heeft in de nieuwe uitbaters Pascal Jekel en Phusita Boonson.
 1. Dankzij prachtige locatie en vernieuwd concept gaat Kookeet terug naar de essentie: echt culinair genieten van lokale chefs op topniveau
  Brugge

  Dankzij prachtige locatie en vernieuwd concept gaat Kookeet terug naar de essentie: echt culinair genieten van lokale chefs op topniveau

  Net zoals op een muziekfestival werkt Kookeet met een line-up, maar dan van Brugse topchefs. Zij maken hun passie voelbaar en nemen de bezoeker actief mee in hun creativiteit: koken, stoven, stomen, braden, bakken, smoren, grillen … alles gebeurt ter plaatse, in verschillende sferen. Deze tiende editie verrast met een innovatief concept dat terugkeert naar de basis en kwaliteit vooropstelt in alle aspecten. Die vernieuwing zorgde de voorbije dagen - vooral op sociale media - voor heel wat polemiek en dat is jammer. Zouden we als Bruggeling niet beter ontzettend trots zijn dat een topevent als Kookeet plaatsheeft in onze stad?