Padelclub KTC Azalea in Brugge, waar Hans Schmidt en Peggy Versnick naast wonen.
Volledig scherm
PREMIUM
Padelclub KTC Azalea in Brugge, waar Hans Schmidt en Peggy Versnick naast wonen. © Danneel/Lescrauwaet

Rechter in kortgeding heeft één week om over padelvelden te beslissen: “Een sluiting? We willen het gewoon niet meer hóren”

Brugge“Of ze het met een overkapping of met muren regelen, maakt ons weinig uit. We willen gewoon onze gezondheid terug.” De klacht van een buurtbewoner van tennis- en padelclub KTC Azalea in Brugge is vrijdagmorgen in de rechtbank behandeld. De kortgedingrechter vonnist over een week. De padelclub zelf stelt dat ze al heel wat maatregelen heeft getroffen.

 1. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.
 2. IN BEELD. WECANDANCE neemt vlotte start met 16.000 feestvierders die genieten van muziek, mode en lekker eten
  PREMIUM
  Zeebrugge

  IN BEELD. WECANDANCE neemt vlotte start met 16.000 feestvier­ders die genieten van muziek, mode en lekker eten

  “De sfeer is echt heel chill”, de bezoekers van WECANDANCE zijn het erover eens. Ze komen naar het strand van Zeebrugge om te genieten van de meer dan 150 artiesten, maar ook van de belevenis. Naast muziek pakt het Electronic Beach Festival dan ook uit met onder meer lekker eten, een padel court, kleurrijke decors én een thema, waar de bezoekers zich volledig in uitleven om hun outfit te kiezen. Het festivalterrein lag er zaterdag ook nog eens opvallend proper bij. “We leveren extra inspanningen op vlak van duurzaamheid”