Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Shutterstock

Prostituees gebruiken Brugse vakantiewoningen en Airbnb’s als werkruimte

Brugge wordt geconfronteerd met prostituees die een vakantiewoning of Airbnb huren om hun klanten te ontvangen. Zo meldde een eigenaar van een appartement uit Zeebrugge afgelopen weekend nog dat zijn flat een maand lang werd gebruikt door twee dames. “Voorlopig is het eerder op kleine schaal, maar het is wel iets om in de gaten te houden", zegt burgemeester Dirk De fauw (CD&V). 

 1. Indrukwekkende colonne van takelwagens brengt hulde aan noodplanningsambtenaar Steven (45): “Positieve ingesteldheid is z’n mooiste nalatenschap”
  PREMIUM
  Brugge/Oostkamp/Torhout

  Indrukwek­ken­de colonne van takelwa­gens brengt hulde aan noodplan­nings­amb­te­naar Steven (45): “Positieve ingesteld­heid is z’n mooiste nalaten­schap”

  Amper 45 jaar was Steven Lambotte, toen hij vorige week dinsdag bij hem thuis in Assebroek totaal onverwacht overleed. De dood van de Torhoutse noodplanningsambtenaar kwam bij iedereen hard aan, niet in het minst bij de takelaars in de regio. Steven was immers ook mede-oprichter van takeldienst ADB-Assist in Oostkamp. “We waren twee handen op één buik", getuigt zaakvoerder Pieter Vanlersberghe. Samen met z'n collega’s hield hij dinsdag een prachtig eerbetoon.
 1. Australische kat wint duel met kleine python
  Play

  Australi­sche kat wint duel met kleine python

 2. Geen flessenopener bij de hand? Dan komt dit wereldrecord van pas
  Play

  Geen flessenope­ner bij de hand? Dan komt dit wereldre­cord van pas