Brugge Postbar: Tine Vandenbon
Volledig scherm
Brugge Postbar: Tine Vandenbon © Benny Proot

Postkaartje sturen terwijl je soep of koffie drinkt: in de Postbar is daar tijd voor

De Brugse Langestraat heeft er een origineel adres bij, want Tine Vandenbon (35) opent er de Postbar. Dat is een ontbijt- en koffiezaak met een belangrijke missie: mensen weer kaartjes doen schrijven. “Verplicht is het niet, maar ik bied een volledig gamma aan kaartjes aan. Gewoon, omdat ze gelukkig maken.”

  1. Brugse verpleegkundige (34) schreeuwt haar onmacht uit in brief naar minister Beke: “Staken druist in tegen onze waarden en normen, dus doen we het zo”
    Brugge

    Brugse verpleeg­kun­di­ge (34) schreeuwt haar onmacht uit in brief naar minister Beke: “Staken druist in tegen onze waarden en normen, dus doen we het zo”

    Een 34-jarige verpleegkundige van het Brugse woonzorgcentrum Westervier heeft een brief gestuurd naar Vlaams minister van Welzijn en Volksgezondheid Wouter Beke (CD&V) om haar ongenoegen te uiten over de gang van zaken. De tekst van Sarah Demeulenaere werd op sociale media al honderden keren gedeeld. “Al maanden hebben we het gevoel dat we actie moeten ondernemen. Staken druist volledig in tegen de waarden en normen van elke zorgverlener. Op deze manier wil ik toch zijn aandacht vestigen op de frustraties waar we allemaal mee zitten”, zegt Sarah. De brief lees je integraal hieronder.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement