Het nieuwe schoolgebouw van VTI langs de Vaartdijkstraat ziet er steeds indrukwekkender uit.
Volledig scherm
Het nieuwe schoolgebouw van VTI langs de Vaartdijkstraat ziet er steeds indrukwekkender uit. © Benny Proot

Pompstation en bufferbekken rond nieuwe school van VTI in Brugge zijn klaar

BruggeDe werkzaamheden voor het nieuwe pompstation op de site van het VTI in de Vaartdijkstraat zijn zo goed als voltooid. De school beschikt daar vanaf 2022 over een fonkelnieuw complex.

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Is het WK in Brugge vloek of zegen voor horeca en handelaars?: “Hoge verwachtingen hebben we niet”
  PREMIUM
  Brugge

  Is het WK in Brugge vloek of zegen voor horeca en handelaars?: “Hoge verwachtin­gen hebben we niet”

  Het aftellen naar de start van het WK tijdrijden is nu écht van start gegaan. Vanaf zondag verwachten ze in Knokke-Heist en Brugge tienduizenden koersliefhebbers. Hoogdagen voor de horeca, denk je dan. Maar is dat wel zo? En wat met de handelaars? Niet elke winkel blijft open, zo blijkt. “Onze hotels zitten zeker niet vol”, zegt Dimitri Thirion van de vzw Hotels Brugge.