Stockfoto's Politie
Volledig scherm
Stockfoto's Politie © Benny Proot

Politie onderbreekt illegaal evenement voor getunede wagens in Brugge

BruggeDe politie van Brugge heeft zaterdagavond een niet-vergund tuningevenement onderbroken in de Wittemolenstraat ter hoogte van het Tillegembos.

 1. Bruggeling (58) veroordeeld voor verkrachting van 11-jarig zwakbegaafd meisje: "We waren verliefd op elkaar”
  PREMIUM

  Bruggeling (58) veroor­deeld voor verkrach­ting van 11-jarig zwakbe­gaafd meisje: "We waren verliefd op elkaar”

  Liefst 45 jaar leeftijdsverschil was er, maar toch beweerde een nu 58-jarige Bruggeling dat hij en z’n 11-jarig slachtoffer verliefd waren op elkaar. L.L. leerde het autistische meisje kennen in z'n stamkroeg. Hij keek samen met haar naar porno en verkrachtte haar meermaals. “We deden al meer dan drie jaar uitstapjes”, klonk het. Hij probeerde de feiten, op een choquerende manier, te minimaliseren.
  Brugge
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.