De onherkenbaar gemaakte verdachten en Faroek Özgünes
Volledig scherm
De onherkenbaar gemaakte verdachten en Faroek Özgünes © RV/Faroek

Politie krijgt 50 tips binnen over verdachten aanranding meisje in station Brugge na uitzending Faroek

De oproep van de politie naar de twee verdachten die op 11 april een meisje aanrandden in het station van Brugge, heeft maar liefst vijftig tips opgeleverd. Daarbij zaten heel wat concrete tips die voor een stroomversnelling in het dossier hebben gezorgd. De aanranding was gisteren te zien in het online format ‘Faroek’, hier op HLN en VTM NIEUWS. 

22 reacties

 • Roger Vercruysse

  2 maanden geleden
  Nu nog de rechtbank uitspraak afwachten , als ze al zullen moeten verschijnen , de strenge straf zal ongetwijfeld zijn dat ze moeten beloven om dit nooit meer te doen! En dan zal men in 2024 terug vinden dat de Vlaming ‘extreem’ stemt
 • Jurgen Herbert

  2 maanden geleden
  Als de rechtbank moeten verschijnen gaat de rechter wel na de pleidooien wel een gepaste straf uitspreken met name een opstel schrijven.
 • Marina Boels

  2 maanden geleden
  Een schande voor dat onderzoeksteam van Dendermonde hadden ze enige moeite en verstand hadden ze de beelden gedeeld met politie van Brugge, in plaats van opslag een C4 is het enige wat die verdienen.
 • Samuel Peeters

  2 maanden geleden
  Waarom moeten er 8 maanden passeren vooraleer men in gang schiet?!!
 • André Decrock

  2 maanden geleden
  Was het niet zo dat de eenheidspolitie zou zorgen zoals zaken zoals nu tussen Brugge en Dendermonde niet verder meer zouden gebeuren ? , niet dus , de eenheidspolitie werd opgericht om heel andere redenen , alle macht bij één persoon/minister