Club won met 3-0 van Zenit en werd na afloop getrakteerd op vuurwerk.
Volledig scherm
Club won met 3-0 van Zenit en werd na afloop getrakteerd op vuurwerk. © EPA

Politie identificeert man die vuurwerk afsteekt na winst van Club in Champions League: “Absoluut verboden”

BruggeDe politie van Brugge heeft de man geïdentificeerd die woensdagavond vuurwerk heeft afgestoken, vlak na de gewonnen wedstrijd van Club tegen Zenit Sint-Petersburg in de Champions League. 

 1. Kanker overwonnen en nu ook grootste droom verwezenlijkt: ober Thomas (33) neemt zijn geliefde zaak De Verloren Hoek over
  PREMIUM
  Brugge

  Kanker overwonnen en nu ook grootste droom verwezen­lijkt: ober Thomas (33) neemt zijn geliefde zaak De Verloren Hoek over

  “Ik zou echt in geen enkele andere horecazaak in Brugge willen staan.” Het enthousiasme druipt ervan af bij Thomas Quintens (33), die sinds dinsdag samen met Zura Sabanashvili (45) bistro De Verloren Hoek runt. Vaste klanten kennen Thomas al 12 jaar als ober van de zaak en zijn kompaan Zura roert er al 3 jaar in de potten. “Toen ik teelbalkanker kreeg, zag ik mijn droom uiteenspatten, maar kijk: alles komt goed.”
 2. REEKS: KLAAR OM DE WERELD TE VEROVEREN. Ike (24) lanceert na zijn depressie het eerste 'relaxdrankje': “Getest op mijn mama”
  PREMIUM
  GENT

  REEKS: KLAAR OM DE WERELD TE VEROVEREN. Ike (24) lanceert na zijn depressie het eerste 'relaxdrank­je': “Getest op mijn mama”

  Je bent jong, je wil wat. En je doet het ook. Studeren en ondernemen tegelijk, da’s geen evidentie, maar elk jaar staan er jonge Gentse studenten klaar om de wereld te veroveren met hun bedrijfje. Wij brengen vijf ‘Gentrepreneurs’ in beeld. Vandaag: Ike Byosiere (24) overwon een depressie en brengt nu relaxdrankje Ezz op de markt. “Het cannabisextract hebben we vervangen door hennep.”
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?