Annick Lambrecht wil verduidelijking wanneer iemands PMD zak niet meegenomen wordt
Volledig scherm
Annick Lambrecht wil verduidelijking wanneer iemands PMD zak niet meegenomen wordt © Benny Proot

Pmd-zak van parlementslid niet meegenomen wegens foute verpakking erin: “Maar sticker vertelt niet wat het is”

De pmd-zak van federaal parlementslid Annick Lambrecht (sp.a) bleef afgelopen week liggen en kreeg een sticker opgekleefd. “Er zit een foute verpakking in, maar ik weet niet wat”, zegt ze.

60 reacties

 • Mathieu Vandelook

  2 jaar geleden
  Lekker nuttig dat voorstel, woon zelf in een appartementsblok waar elke week 20 vuilniszakken buiten staan. Hoe weten ze van wie welke zak is?
 • Sidonie Meul

  2 jaar geleden
  Die mannen hebben X-RAY ogen die kijken door die zak en zien zo wat er niet in mag zitten. Ik volg à la lettre op wat er in de brochure sta en spoel alles nog eens netjes uit met heet water en dettol, en elke week ' een rode sticker', heb nu die dettol eens gelaten, weer een rode sticker, ben met die zak naar het stadhuis geweest en gevraagd wat er verkeerd inzit : 'niets verkeerd' , we gaan het eens onderzoeken madammeke.
 • Eddy De Vuyst

  2 jaar geleden
  Ik heb hetzelfde voor, in mijn pmd zakken zitten een paar drankzaken van wijn, het is nu al een maand dat hier een sticker wordt gezet, volgende vrijdag zal ik de ophaler hierover aanspreken. Anders zal ik met de grote baas eens even bellen en vragen of ik ergens iets verkeerd doe. Als ik zo drie kannisters van 3 liter in mijn pmd zak doe weegt dat zeker geen kilo's, tenandere kan men lege kansters van melk of eender wat meegeven.
 • claude sanders

  2 jaar geleden
  Bij ons wordt de rode sticker geplaatst ter hoogte van het voorwerp dat niet in de PMD zak aanwezig mag zijn. Dan kan de bewoner zien wat er fout in de zak zit.Natuurlijk de vraag zal altijd gesteld: "van WIE is de foute inhoud ?"
 • camiel huughe

  2 jaar geleden
  Elke inwoner wordt na de vele jaren verondersteld te weten wat al of niet in de blauwe zak hoort en niet hoort. Dus ook een gemeenteraadslid !
 1. Poetsvrouw die liefdesrivale neerstak, is voorwaardelijk vrij: “Wel nog internering in psychiatrisch centrum of begeleiding bij haar thuis”
  Brugge/Koekelare

  Poetsvrouw die liefdesri­va­le neerstak, is voorwaarde­lijk vrij: “Wel nog interne­ring in psychia­trisch centrum of begelei­ding bij haar thuis”

  De Brugse raadkamer heeft de internering bevolen van poetsvrouw Sandra V. (44) uit Koekelare. De vrouw stak bijna een jaar geleden haar liefdesrivale neer met een mes in Brugge en zat sindsdien in de cel voor poging tot moord. Opvallend genoeg besliste de raadkamer naast de internering ook om V. voorwaardelijk vrij te laten. “Ze wordt sowieso begeleid door een psychiater”, zegt haar advocaat Bram Elyn.