Alles wordt nog gauw ontsmet bij Herenmode Quorum in Brugge.
Volledig scherm
Alles wordt nog gauw ontsmet bij Herenmode Quorum in Brugge. © Benny Proot

Plannen om te shoppen in Brugge? Check eerst de kleurenbarometer

BruggeOok de Brugse winkels maken zich klaar voor de grote heropening op dinsdag. De laatste voorbereidingen zijn nog aan de gang, al wordt de grote drukte morgen nog niet verwacht. Voor wanneer dat wel het geval is, op zaterdag bijvoorbeeld, is er nu de druktebarometer met kleuren. 

 1. Brugge maakt werk van erfgoedfabriek om kunstschatten te bewaren: “Nu worden die vaak in slechte omstandigheden opgeslagen”
  PREMIUM
  Brugge

  Brugge maakt werk van erfgoedfa­briek om kunstschat­ten te bewaren: “Nu worden die vaak in slechte omstandig­he­den opgeslagen”

  De stad Brugge maakt verder werk van het ombouwen van de voormalige kaarsenfabriek langs de Kleine Pathoekeweg tot een erfgoedfabriek. Simpel gezegd: de kunstschatten van Brugge zullen in de nieuwe ruimte opgeslagen worden. Nu worden die vaak nog in slechte omstandigheden bewaard. Deze week is het openbaar onderzoek in kader van de vergunningsaanvraag van start gegaan, zo bevestigt schepen van Ruimtelijke Ordening Franky Demon (CD&V). “Het project zal geen negatieve impact hebben op het landschap. Integendeel zelfs, nu ligt de omgeving er troosteloos bij”, zegt Demon.
 1. Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen
  Play
  bizar

  Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen

 2. Wilde achtervolging eindigt in mineur
  Play

  Wilde achtervol­ging eindigt in mineur