Paul Clement en Cercle Brugge waren de voorbije weken het spoor bijster. De Engelse coach legt de verantwoordelijkheid nu bij zijn groep: “We moeten zelf weer voor goede resultaten zorgen, om uit dit dal te klauteren.”
Volledig scherm
Paul Clement en Cercle Brugge waren de voorbije weken het spoor bijster. De Engelse coach legt de verantwoordelijkheid nu bij zijn groep: “We moeten zelf weer voor goede resultaten zorgen, om uit dit dal te klauteren.” © Photo News

Paul Clement (Cercle Brugge) straks op Zulte Waregem na erg moeilijke week: “Deze situatie zelf omdraaien”

Vorige week werd de wedstrijd op Beerschot uitgesteld en was er het veelbesproken lockdownfeestje met drie van zijn spelers, vandaag trekt Paul Clement naar Waregem voor de laatste opdracht van 2020. In het Regenboogstadion, waar het de jongste jaren een pak goals incasseerde, moet Cercle Brugge komaf maken met een reeks van vijf nederlagen en met de perceptie van onverantwoordelijkheid. Clement: “Ik heb toch ook goeie dingen van de match tegen Charleroi onthouden.”

 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Joodse vrouw niet opgezet met oproepingsbrief: "Bart De Wever wil niet stigmatiseren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"
  Play

  Joodse vrouw niet opgezet met oproepings­brief: "Bart De Wever wil niet stigmatise­ren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"

 2. Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld
  Play
  skiën

  Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld