Servaas Van Mullem en zijn opvolger Tom Van Loock.
Volledig scherm
Servaas Van Mullem en zijn opvolger Tom Van Loock. © Foto Proot

Patissier Servaas Van Mullem stopt

BRUGGEBrugges bekendste patissier Servaas Van Mullem (41) stopt eind september. "De jobs van mijn vrouw en ikzelf wegen zwaar door op ons familiaal leven. Er zijn ook fysieke problemen." Tom Van Loock (37) van Patisserie Academie neemt de zaak in de Vlamingstraat over.

 1. Problematiek rond transmigranten zorgt voor discussie tijdens gemeenteraad: “Stop met te zeggen dat het allemaal de schuld is van de burgemeester”
  PREMIUM
  Zeebrugge

  Problema­tiek rond transmi­gran­ten zorgt voor discussie tijdens gemeente­raad: “Stop met te zeggen dat het allemaal de schuld is van de burgemees­ter”

  De aanhoudende problematiek rond de transmigranten in Zeebrugge zorgde maandagavond opnieuw voor heel wat discussie tijdens de gemeenteraad in Brugge. Gemeenteraadsleden Stefaan Sintobin (Vlaams Belang) en Nele Caus (N-VA) vroegen er nogmaals naar de laatste stand van zaken. “Ja er is een probleem. Maar stop met te zeggen dat het allemaal de schuld is van de burgemeester”, reageerde burgemeester Dirk De fauw (CD&V). “Dit is een wereldprobleem.”
 1. Hilarische beelden van aap die verjaardagsfeestje verpest
  Play
  bizar

  Hilarische beelden van aap die verjaar­dags­feest­je verpest

 2. Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen
  Play

  Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen