De feiten deden zich voor ter hoogte van de Mallebergplaats
Volledig scherm
De feiten deden zich voor ter hoogte van de Mallebergplaats © Benny Proot/Mathias Mariën

Passagier valt buschauffeur aan in hartje Brugge: “Beiden zijn gewond naar het ziekenhuis, zijn pitbull wordt opgevangen”

BruggeDe politie van Brugge is donderdagavond met verscheidene patrouilles uitgerukt na agressie op een Lijnbus. Een man, vergezeld van een pitbull, ging de buschauffeur te lijf. Zowel de passagier als de chauffeur is gewond afgevoerd. “Verder onderzoek moet uitwijzen wat de precieze aanleiding was”, zegt de politie.

 1. Hij roerde in de potten van Hertog Jan, maar koos voor zijn gezin: Koen (38) van hogeschool Howest is de beste grootkeukenkok van België
  PREMIUM
  Brugge

  Hij roerde in de potten van Hertog Jan, maar koos voor zijn gezin: Koen (38) van hogeschool Howest is de beste grootkeu­ken­kok van België

  Elke dag kookt Bruggeling Koen Philips (38) in hogeschool Howest in Brugge voor bijna 400 hogeschoolstudenten. Geen junkfood, maar telkens twee verschillende soorten soep, een vers hoofdgerecht en een dessert. Dat hij lekker eten maakt, wisten de studenten al langer, maar vanaf nu mag Philips zich ook officieel de beste grootkeukenkok van België noemen. “Ik experimenteer wel eens met sushi of iets Thais, en dat had de jury niet verwacht van een grootkeukenkok.”
 1. Trainer Vincent Euvrard (RWDM): “Scheidsrechterlijke dwaling niet enige oorzaak van ons verlies tegen Club NXT”
  voetbal - challenger pro league

  Trainer Vincent Euvrard (RWDM): “Scheids­rech­ter­lij­ke dwaling niet enige oorzaak van ons verlies tegen Club NXT”

  De motor sputtert bij RWDM. Voor het eerst dit seizoen verloren de mannen van trainer Vincent Euvrard twee duels na elkaar en konden ze op de koop toe ook niet tot scoren komen. En dat tegen de C-ploeg van Club Brugge (0-2), want Club NXT trad aan met een piepjonge ploeg, omdat heel wat jongens van de beloftenploeg de dag ervoor tegen Lille hadden gespeeld.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.