RV
Volledig scherm
© RV

Parket voert onderzoek naar álle grafdelvers

BRUGGEDe stad Brugge heeft zich burgerlijke partij gesteld in het dossier van de grafdelvers. Het parket van Brugge zal nu een strafonderzoek starten. Daarna zal blijken wie al dan niet voor de rechter moet verschijnen. Opvallend: de stad Brugge stelde zich burgerlijke partij tegen de héle dienst van grafdelvers. Inclusief de medewerkers die beweerden onschuldig te zijn. "Op deze manier willen we het onderzoek grondig voeren. Medewerkers met een schoon geweten zullen vrijgepleit worden", zegt schepen van personeel Minou Esquenet (CD&V).

 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. RESTOTIP. Fiji in Blankenberge: “Locatie, setting én zelfgemaakte loempia’s, meer is echt niet nodig om toeristen én locals te overtuigen”
  PREMIUM

  RESTOTIP. Fiji in Blankenber­ge: “Locatie, setting én zelfgemaak­te loempia’s, meer is echt niet nodig om toeristen én locals te overtuigen”

  Met het Leopoldpark naast de deur, de zeedijk die je bijna kan aanraken en tal van grote parkings in de buurt heeft het nieuwe restaurant Fiji in Blankenberge alvast de locatie mee om tot een succes uit te groeien. Maar van een topzaak verwachten we natuurlijk ook lekker eten. Kan Fiji de verwachtingen inlossen? Lees er hier wat meer over.
  Brugge