De Ford reed frontaal in op een geparkeerde vrachtwagen langs de pechstrook.
Volledig scherm
De Ford reed frontaal in op een geparkeerde vrachtwagen langs de pechstrook. © Jan Van Maele

Opnieuw zware crash in Koning Albert I-laan: auto knalt tegen vrachtwagen op pechstrook

BruggeIn Koning Albert-I laan in Sint-Michiels bij Brugge is vrijdagmiddag iets over 13 uur een auto tegen een geparkeerde vrachtwagen gebotst. De bestuurder werd gewond naar het ziekenhuis overgebracht. 

 1. Burgemeester Dirk De fauw aan vooravond van WK tijdrijden: “Ideaal moment om Brugge op toeristisch vlak weer op de kaart te zetten”
  PREMIUM
  Brugge

  Burgemees­ter Dirk De fauw aan vooravond van WK tijdrijden: “Ideaal moment om Brugge op toeris­tisch vlak weer op de kaart te zetten”

  De ongemakken op vlak van mobiliteit? Die moeten we er bijnemen, want een wereldkampioenschap wielrennen voor je deur: dat maak je wellicht maar één keer in je leven mee. Dat zegt burgemeester Dirk De fauw (CD&V) aan de vooravond van het WK waarbij de profwielrenners tussen Knokke-Heist en Brugge strijden voor de wereldtitel. “Op langere termijn zal dit een fantastische return opleveren."
 2. Uitgebreide terrassen mogen in Brugge ook in 2022 blijven staan: “Maar meer ruimte innemen betekent ook meer terrastaks betalen”
  PREMIUM
  Brugge

  Uitgebrei­de terrassen mogen in Brugge ook in 2022 blijven staan: “Maar meer ruimte innemen betekent ook meer terrastaks betalen”

  De uitgebreide terrassen, die de horeca in Brugge toegezegd kreeg door corona- en andere afstandsmaatregelen, mogen ook in 2022 uitgezet worden. Dat stelt burgemeester Dirk De fauw (CD&V), nadat ook andere centrumsteden die beslissing al hebben genomen. “Ik weet dat er ook uitbaters op pleinen naar de oude situatie willen terugkeren. Dat kan, maar dan moet iedereen op het plein daarin overeenkomen.”
 1. Geen vaarwel, wel au revoir: Messi en co uitermate tevreden over ontvangst in Oostkamp
  Oostkamp

  Geen vaarwel, wel au revoir: Messi en co uitermate tevreden over ontvangst in Oostkamp

  Zou het zwaaiende handje dinsdagavond dan tóch gemeend zijn? Feit is dat Lionel Messi en de andere sterren van PSG tevreden waren over hun verblijf in viersterrenhotel Van der Valk in Oostkamp. Dat bleek uit een gesprek tussen burgemeester Jan De Keyser en afgevaardigden van de Franse topclub. “Alles is zéér vlot verlopen, dat merkten ze bij de voetbalclub ook op. Ze lieten weten in de toekomst zeker terug te willen keren”, zegt De Keyser.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).