Wintergloed Brugge: ook woensdagavond was het zeer druk.
Volledig scherm
Wintergloed Brugge: ook woensdagavond was het zeer druk. © Mathias Mariën

Opnieuw zéér druk in Brugse binnenstad: duizenden wandelaars brengen bezoek aan Wintergloed

BruggeWoensdagavond was het voor de tweede avond op rij bijzonder druk in de Brugse binnenstad. Duizenden mensen kwamen een bezoekje brengen aan Wintergloed. Stewards leidden alles in goede banen om zoveel mogelijk te vermijden dat er filevorming ontstond. 

 1. Opnieuw over de koppen lopen op Wintergloed in Brugge, maar lichtspektakel wordt niet geschrapt: “We volgen de situatie zéér goed op”
  Brugge

  Opnieuw over de koppen lopen op Winter­gloed in Brugge, maar lichtspek­ta­kel wordt niet geschrapt: “We volgen de situatie zéér goed op”

  Het was dinsdagavond weer over de koppen lopen op Wintergloed in Brugge. Beelden die op sociale media circuleren spreken boekdelen. In de loop van de avond besloot de politie de druktebarometer op oranje te zetten, en werd er gevraagd om niet meer naar Wintergloed af te zakken. “Als iedereen zich aan de regels houdt, kan alles perfect veilig verlopen”, reageert burgemeester Dirk De fauw (CD&V). Viroloog Marc Van Ranst en biostatisticus Geert Molenberghs zien dergelijke beelden evenwel liever niet.
 1. Jen Ellis deed Bernie Sanders zijn wanten cadeau: "Ik vind het mooi dat ze zo ver zijn gekomen"
  Play

  Jen Ellis deed Bernie Sanders zijn wanten cadeau: "Ik vind het mooi dat ze zo ver zijn gekomen"

 2. Ook Biden krijgt het soms op zijn heupen van journalisten: "Man, geef me toch even!"
  Play

  Ook Biden krijgt het soms op zijn heupen van journalis­ten: "Man, geef me toch even!"