Het Europacollege.
Volledig scherm
Het Europacollege. © Mathias Mariën

Opnieuw problemen met studenten van prestigieus Europacollege: politie legt twee lockdownfeestjes stil, waarna feestvierders op de vlucht slaan

BruggeDe Brugse politie heeft afgelopen weekend verschillende lockdownfeestjes stilgelegd in het Europacollege. In een van de residenties was een sinterklaasfeestje aan de gang. In een ander gebouw van het college werd eveneens een feestje georganiseerd. Een tiental studenten zette het daarbij op een lopen. “Dit moet echt stoppen", zegt een misnoegde korpschef Dirk Van Nuffel. 

 1. Zelfstandig thuisverpleegster berooft bejaarde vrouw terwijl die bloedend op de grond ligt: “Het laagste wat je als mens kan doen”
  PREMIUM
  Knokke/Brugge

  Zelfstan­dig thuisver­pleeg­ster berooft bejaarde vrouw terwijl die bloedend op de grond ligt: “Het laagste wat je als mens kan doen”

  Ze zijn er normaal om bejaarde mensen te helpen, maar een zelfstandig thuisverpleegster uit Knokke vatte haar job vorig jaar enigszins anders op. Terwijl een 84-jarige vrouw na een val bloedend op de grond lag in haar serviceflat, vond W.D. (54) er niets beters op dan haar te bestelen. “De buit was op de koop toe nog eens een cadeau van haar overleden echtgenoot”, aldus de advocaat van het slachtoffer.
 1. 119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpaleis
  Play

  119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpa­leis

 2. Bizar tafereel boven Spaans landschap: hopelijk heeft deze ezel geen hoogtevrees
  Play

  Bizar tafereel boven Spaans landschap: hopelijk heeft deze ezel geen hoogte­vrees