Tom Van Grieken poseert met het Paljasbier: gouden reclame voor de Brugse brouwerij
Volledig scherm
Tom Van Grieken poseert met het Paljasbier: gouden reclame voor de Brugse brouwerij © BELGA

Opnieuw gouden reclame voor Paljasbier: drankhandelaars uitverkocht, supermarkten plaatsen extra bestellingen

Het succes voor brouwerij ‘Paljas’ blijft duren: deze keer schonk Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken voor het oog van de nationale pers een flesje van het - intussen beroemde - bier aan Bart De Wever. Die reageerde prompt met ... zes flesjes Paljas als cadeautje terug. “Ik had beter een bak meegebracht”, lachte Van Grieken. Ondertussen krijgt de brouwerij extra bestellingen van supermarkten en zijn enkele drankhandelaars al uitverkocht. 

 1. De geheimen van de straffe madammen van ons koningshuis: “Als jonge prinses zwaar gepest en kijk eens waar Maria-Laura nu staat”
  PREMIUM
  Sint-Genesius-Rode/Brugge

  De geheimen van de straffe madammen van ons konings­huis: “Als jonge prinses zwaar gepest en kijk eens waar Ma­ria-Lau­ra nu staat”

  Prinses Claire pakte al haar koffers in villa Clementine. De dochter van Prinses Astrid werd zwaar gepest op school en Prinses Elisabeth trotseert als geen ander op stiletto’s de kasseien aan het koninklijk paleis. Het zijn enkele van de vele anekdotes die royaltywatchers Joëlle Vanden Houden uit Sint-Genesius-Rode en Brigitte Balfoort uit Brugge onthullen in het nieuwe boek ‘Prinsessen van België’. Speciaal voor HLN.be licht Joëlle een tipje van de koninklijke sluier op.
 1. Meisje valt van trein, maar wordt net op tijd gered door aandachtige omstaanders
  Play

  Meisje valt van trein, maar wordt net op tijd gered door aandachti­ge omstaan­ders

 2. Vliegtuigje landt op snelweg en ramt auto
  Play

  Vliegtuig­je landt op snelweg en ramt auto