immo St Michiels: Detlef Verhelst
Volledig scherm
PREMIUM
immo St Michiels: Detlef Verhelst © Benny Proot

Op huizenjacht in... Sint-Michiels: “Vlak bij Brugge-centrum, maar in de bossen vind je rust”

BruggeOp zoek naar een nieuwe stek, of gewoon erg nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week in elke provincie op onderzoek  met een lokale immomakelaar. Deze week in West-Vlaanderen: Sint-Michiels bij Brugge.  Detlef Verhelst van ERA Vandille leidt ons rond. “Ik woon zelf in deze buurt en ken maar al te goed de troeven.”

  1. Philip Milanov na zijn twaalfde opeenvolgende nationale titel : “Punten voor de World Ranking waren het belangrijkste vandaag”
    Atletiek

    Philip Milanov na zijn twaalfde opeenvol­gen­de nationale titel : “Punten voor de World Ranking waren het belangrijk­ste vandaag”

    Op de eerste dag van het Belgisch kampioenschap atletiek heeft Philip Milanov (30) voor het twaalfde jaar op rij goud behaald in het discuswerpen. In Gentbrugge bleef hij met een worp van 61m72 een stuk onder zijn seizoensbeste, maar sprokkelde hij wel belangrijke punten het oog op kwalificatie voor het WK in Eugene. “Het ontbrak me wat aan frisheid vandaag”, zegt hij.