Het Jan Breydelstadion: "Elektriciteitskabels liggen gevaarlijk bloot, het mos hangt aan de muren, toiletten stinken en lopen over, het water loopt langs de muren", menen de supporters.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Jan Breydelstadion: "Elektriciteitskabels liggen gevaarlijk bloot, het mos hangt aan de muren, toiletten stinken en lopen over, het water loopt langs de muren", menen de supporters. © Foto Proot

Ook Club-supporters roeren zich nu nieuw voetbalstadion wéér langer op zich laat wachten: “Willen ze écht dat er doden vallen?”

BruggeMet verbijstering vernamen de supporters van Club Brugge het arrest van de Raad van Vergunningsbetwistingen, die het stadionproject van Club weer naar af stuurt. “Iedereen is met verstomming geslagen", reageert Ives Boone van Taskforce 5na12, de groep die al jaren ijvert voor een nieuw stadion. “Ons huidige stadion is rot tot op het bot.”

  1. ASSISEN. “Zijn kanarie was gestorven. Hij zei dat hij mijn darmen eruit zou snijden”: moeder schetst onthutsend beeld van Sacha (23)
    PREMIUM

    ASSISEN. “Zijn kanarie was gestorven. Hij zei dat hij mijn darmen eruit zou snijden”: moeder schetst onthutsend beeld van Sacha (23)

    De moeder van Sacha Brunessaux (23) stond maandag na drie jaar weer oog in oog met haar zoon in het Brugse assisenhof. Terwijl de meeste mama’s dan meestal de loftrompet blazen, was dat bij Isabelle H. (51) allesbehalve zo. De vrouw vertelde honderduit over bedreigingen: “Hij zei dat hij mij in brand zou steken”. “Ons moeder begon zelf raar te doen”, viel broer R. uit de lucht.
    Brugge